Munkahelyek


IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft. (2022 jan. - )

(Full Stack fejlesztő)

Az Ikron csapatában Full Stack fejlesztőként részt veszek a Peas vállalatirányítási rendszer (ERP) fejlesztésében. Napi munkám során elsősorban JAVA nyelvvel, PostgreSQL adatbázissal és ZKoss frameworkkel dolgozok.

EPAM Systems (2021 ápr. - 2022 jan.)

(JavaScript fejlesztő)

Az EPAM Systems-nél lehetőségem adódott megismerkedni a multinacionális vállalati légkörrel. Találkozni a nagy projektek-sok kis csapat közös munka problémáival. Valamint a React-tel megismerkedni.

Monguz Kft. (2013 nov. - 2021 márc.)

(Full Stack fejlesztő)

A Monguz csapatában Full Stack fejlesztőként elsősorban JAVA, JavaScript, HTML nyelvekkel dolgoztam, valamint PostgreSQL és Apache Solr adatbázisokkal. Elsősorban portálokra (Liferay 6.0.6 és magasabb) valamint Tomcat Webapp-okat fejlesztettem.

Elsődleges feladatom weboldalak készítése volt Liferay keretrendszer segítségével. Ide tartozott: Liferay telepítés, konfigurálás, egyedi design elkészítése, szükség esetén egyedi portletek fejlesztése az adatbázistól a UI-ig és a portálokkal kapcsolatos support feladatok ellátása, valamint régi portálok frissítése a mai követelmények és a régi funkciók és design össze egyeztetésével (például responsive felület kialakítása a régi design elemek megtartásával).

Másodrészt a termékfejlesztő csapat tagjaként részt vettem a könyvtári kereső fejlesztésében és support-jában.

Valamint kisebb projektekkel foglalkoztam: terminálokon megjelenő webes felületek kialakítása, WCAG-osítás, a könyvtári kereső egyedi megjelenésének kialakítása ügyfelek kérései alapján...stb.

Keresztpont Egyesület (2020 jún. - 2020 nov.)

(Adminisztrátor (részmunkaidős))

2020 júniusa és novembere között részmunkaidős alkalmazotként heti 10 órában segítettem a Keresztpont egyesület munkáját adminisztrációs munkakörben.